Stavenuiter

Mooi Huys

Architektenburo Bob Nieuweboer BNA

De Groot Reclame

Plukon Food Group

Rabobank West-Friesland

Het Antwoord

Jos Smal Keurslager

http://www.davelaar-koeken.nl/

Mooi Huys

Architektenburo Bob Nieuweboer BNA

Duyn's Teamsportwear

Keukenloods

Jos Smal Keurslager

Van Der Maat

http://www.davelaar-koeken.nl/
Deel via Twitter Deel op Facebook

Belangrijk: De taakplicht voor het seizoen 2017-2018

Beste leden en ouders van jeugdleden van de Blokkers

Afgelopen seizoen hebben er elk weekend naast een aantal geweldige vaste krachten weer veel vrijwilligers achter de bar gestaan, is er door de vrijwilligers schoon gemaakt en is het oud papier door vrijwilligers en de spelende leden opgehaald. Dank jullie wel daarvoor!

Een vereniging met bijna 1000 leden draait voor het overgrote deel op vrijwilligers. Gelukkig hebben wij diverse mensen die elke week de vereniging ondersteunen maar dat is niet voldoende om het vele werk te kunnen doen en daarom doen we voor volgend seizoen ook weer een beroep op een vrijwilligersbijdrage van leden of ouders van jeugdleden.

E-mailen kan ook: vrijwilligerscommissie@blokkers.nl

Genoeg momenten om ons te laten weten wat u voor v.v. De Blokkers als vrijwilligersbijdrage wilt doen. Mocht u niet in de gelegenheid te zijn op een van bovenstaande data ons te laten weten wat uw vrijwilligersbijdrage gaat worden, dan kunt u ons via onderstaande link ook laten weten wat u wilt gaan doen. Indien u niet reageert gaan wij er vanuit dat u dezelfde vrijwilligersbijdrage doet als afgelopen seizoen.

Taken, naast het uitoefenen van een vaste taak zoals bestuurslid, trainer, coach of vaste medewerker kantine, waar u aan kunt denken zijn: draaien van kantine dienst, het ophalen van oud papier of een schoonmaak dienst.
Tijdens de inschrijfronde zullen dan leden van de Vrijwilligerscommissie in de bestuurskamer aanwezig zijn om u in te schrijven. Zorg dat u een volledig ingevuld inschrijfformulier bij u heeft. Wij zullen u dan meteen indelen, zodat u en wij weten waar we aan toe zijn. Het inschrijfformulier is te downloaden van de website. Bovendien liggen er nog losse formulieren in de kantine.

En denk eraan: inschrijving is verplicht voor alle ouders die een kind hebben dat bij de Blokkers voetbalt, doet u dit niet dan zult u gebruik moeten maken van de afkoopregeling van 100,- euro.
Alleen indien u al andere taken uitvoert, te weten bestuurslid, commissielid, vaste medewerker, trainer, teambegeleider (maximaal 2 per team) of (jeugd)scheidsrechter, bent u vrijgesteld van verdere vrijwilligersbijdragen. Maar ook dan geldt: lever een volledig ingevuld inschrijfformulier in, zodat wij goed bij kunnen houden wie welke bijdrage levert.

Dus: vul het inschrijfformulier in en kom bij ons langs!

Als u vragen of opmerkingen heeft, dan kunt u die ook naar het volgende e-mailadres sturen: vrijwilligerscommissie@blokkers.nl. Wij zullen dan snel contact met u opnemen.

Alvast bedankt voor uw inzet en met vriendelijke groet,

Anneke Spaans
Vrijwilligerscommissie