PCC

PCC

Mobilito

Duyn's Teamsportwear

BMN Bouwmaterialen

Stavenuiter

Het Antwoord

ELVO Verhuur

Schouten Techniek

Duyn's Teamsportwear

ELVO Verhuur

Fakkert Groep

Vastenburg Schoonmaak & Onderhoud

Mooi Huys

Het Antwoord

Keukenloods
Deel via Twitter Deel op Facebook

Sponsoring

Welkom bij de sponsorpagina van v.v. De Blokkers. Hier vindt u alle mogelijkheden tot sponsoring bij de Blokkers en tevens alle bestaande sponsoren. Met een klik op het logo bent u op de website van een van onze sponsoren.

Sponsoren zijn de twaalfde man van elk elftal. We kunnen niet zonder elkaar.

Op deze manier willen wij u kennis laten maken met de voetbalvereniging de Blokkers te Blokker en u enthousiast maken om onze club te sponsoren.

Zoals u weet is sponsoring een belangrijk gedeelte van de inkomsten voor elke voetbalvereniging en dus ook voor de Blokkers. Door uw sponsoring is het voor de vereniging mogelijk ervoor te zorgen dat onze leden onder zo goed mogelijke omstandigheden de mooie voetbalsport kunnen beoefenen. Tevens geeft dit ons de mogelijkheid extra, leuke activiteiten te organiseren. De Blokkers heeft ongeveer 900 leden waarvan 650 tussen de 5 en 18 jaar. Jongens én meisjes. Daarmee behoort de Blokkers tot de grotere clubs van West-Friesland.

Alle sponsor uitingen, inclusief shirt-sponsering, mag alleen via de Sponsorcommissie, waarbij er ook een bedrag ten gunste van de club berekend word.

Hieronder vindt u het sponsorboekje van de Blokkers seizoen 2017-2018 en de sponsormogelijkheden en de daarbij behorende kosten per seizoen.

Sponsormogelijkheden:

Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden. Ook kunt u kiezen uit aantrekkelijke pakketten.

Shirtreclame: Uw logo op het wedstrijdshirt
(kosten per team bij 15 spelers ongeveer 1.200,-, afhankelijk van bedrukking, kleding maat en team-grootte; altijd te bestellen bij de hofleverancier van onze club Duijn Teamsport. Bijdrage voor de clubkas 100,- euro eenmalig.
Wedstrijdbal: U schenkt het eerste elftal een wedstrijd bal voor een officiële wedstrijd. Uw naam zal omgeroepen worden voor de wedstrijd op het wedstrijdprogramma verschijnen en de bal met uw naam erop hangt het gehele jaar in de kantine 50 euro.
Balsponsor: U, uw bedrijf of een groepje ouders schenken een of meerder ballen aan de jeugd van de Blokkers of aan een team. U naam wordt vermeld op het prikbord voor balsponsors in de kantine en op de website www.blokkers.nl 25 euro
Bordreclame: Uw bord langs de lijn van het hoofdveld of langs onze nieuwe kunstgrasvelden (E & F). Het is ook mogelijk voor dubbelzijdig te kiezen. Op die manier is het bord van zowel de kantine als de tribune zichtbaar. (De kantine zit vaak zelfs voller dan de tribune)
Bord grootte: 3x0.8 meter (jaarkosten 250,- en exclusief het bord)
Bordesreclame: Uw bord op het balkon van de kantine. Ook hier is dubbelzijdig een goede optie. Op die manier is de u bord ook van binnen de kantine te zien. Kosten 175,- euro per jaar exclusief kosten voor het bord.)
Doek: Doek met uw reclame achter het doel op het hoofdveld. Doek grootte: 10x3 meter. Kosten per jaar 995 euro exclusief de kosten van het maken van het doek.
TV-scherm: Uw logo zal elk weekend in de kantine op meerdere schermen te zien zijn. U kunt dit logo of aanbiedingen zo vaak wijzigen als u wilt. (kosten per jaar afhankelijk van grootte en welke schermen)
Internetbanner: Uw reclame v ia een doorlopende banner op de website. Voor reclame op de site zijn meerdere opties mogelijk.
Club van 100 Uw naam en/of korte tekst op het bord, nabij de uitgang van kantine naar de trap (kosten 100,- per jaar)
Pakketten:

Brons:

Bordreclame( enkelzijdig) + Internetbanner

Zilver:

Bordreclame (dubbelzijdig) + Internetbanner

Goud:

Doek + Wedstrijdbal + Internetbanner + Scherm

Platinum:

Sponsoring van meer dan €1000. Betekent automatisch bord langs het hoofdveld, schermreclame en internetreclame.
Toernooien: Diverse mogelijkheden, neem contact op met jeugdcommissie@blokkers.nl (26-05 Dames- meidentoernooi ; 1+2 juni Pupillen toernooi(D,E,F en CL))