BMN Bouwmaterialen

Van Vugt Verkeersopleidingen

BMN Bouwmaterialen

Plukon Food Group

Mooi Huys

NIWA Motorservice

NIWA Motorservice

Plukon Food Group

PCC

MEGA

Stavenuiter

Heilig BV

Heilig BV

Van Der Maat

Rutgers BV

Architektenburo Bob Nieuweboer BNA
Deel via Twitter Deel op Facebook

De Wedstrijdzaken app

Zoals inmiddels wel bekend, is de spelerspas verleden tijd en is de KNVB overgestapt op de Wedstrijdzaken App die voor iedereen te downloaden is, ten minste als je een Android of Apple smartphone gebruikt. Voor de Windowsphone gaat het niet lukken. Hier staat hoe je de app installeert: https://support.sportlink.nl/support/solutions/articles/9000078665-registreren-en-inloggen-in-de-app-wedstrijdzaken

Eerst downloaden en registreren met je emailadres zoals dat bij ons bekend is en in Sportlink staat. 

Staat er nog geen pasfoto in de app (de KNVB heeft alle nog geldige pasfoto's op de spelers geconverteerd naar de digital pas op de app) dan kun je zelf een foto toevoegen. Dit moet wel gebeuren vanwege de controle door de scheidsrechter voor aanvang van de wedstrijd!

Dit doe je in de app door op de 3 rode streepjes (links boven) te klikken en vervolgens op instellingen te klikken. Klik nu op Mijn contactgegevens en vul aan wat er niet staat, dus ook een foto als die er niet instaat. Vergeet niet helemaal onderaan op Opslaan te klikken.

Let wel: de foto moet goed gelijkend zijn! Zet je er bijvoorbeeld een foto van je favoriete huisdier op, dan word je uitgesloten van het spelen van de wedstrijd.

NB Heb je geen Android of Apple toestel, dan heeft je teambegeleider of aanvoerder wel jouw digitale pas ter beschikking; hij kan ook een foto toevoegen.Gepubliceerd: 18-8-2017 10:50:50 door TonBeelen
Laatste update: 18-08-2017 10:58:00 door TonBeelen