PCC

Keukenloods

MEGA

Architektenburo Bob Nieuweboer BNA

PCC

Karsten Slaapkomfort

http://www.davelaar-koeken.nl/

Karsten Slaapkomfort

Het Antwoord

Schouten Techniek

BMN Bouwmaterialen

MEGA

Timmerfabriek Schouten

Architektenburo Bob Nieuweboer BNA

Rutgers BV

Karsten Slaapkomfort
Deel via Twitter Deel op Facebook

Enthousiaste keukenmedewerkers en gastheren/vrouwen gezocht

Voor het komend voetbalseizoen zijn wij voor de zaterdagmiddag op zoek naar:

enthousiaste keukenmedewerkers
en
enthousiaste gastheren/vrouwen

De keukenwerkzaamheden bestaan uit voorbereiden, eten klaarmaken (met name snacks, tosti’s en broodjes), kassawerkzaamheden, bevoorrading, schoonmaken etc. De keukenmedewerker moet in staat zijn om zelfstandig te kunnen werken en het overzicht te bewaren. Naast zelfstandig werken moet je ook in staat zijn om in klein teamverband te werken en hierbij de communicatie goed te laten verlopen. Kwaliteit en service vinden wij erg belangrijk. De minimale leeftijd is 16 jaar.

De werkzaamheden als gastheer/vrouw bestaan onder andere uit het ontvangen van spelers, coaches en scheidsrechters, verzorgen van koffie, thee en limonade, diverse schoonmaakwerkzaamheden (kleedkamers en gangen vegen, wassen etc.) en het plaatsen van vlaggen rond de velden. De minimale leeftijd is 14 jaar.

Wij bieden jou een leuke uitdagende werkomgeving in een gezellig team. Heb jij affiniteit met voetbal en met v.v. De Blokkers? Stuur dan een korte motivatie en je CV naar: keuken@blokkers.nl voor de functie als keukenmedewerker of naar gastheren@blokkers.nl voor de functie als gastheer/vrouw.Enthousiaste keukenmedewerkers en gastheren/vrouwen gezocht

Gepubliceerd: 23-7-2018 13:08:20 door Ceesdegeus
Laatste update: 23-07-2018 13:12:05 door Ceesdegeus