Van Vugt Verkeersopleidingen

NIWA Motorservice

Duyn's Teamsportwear

BMN Bouwmaterialen

PCC

AZ Online Voetbalschool

Rabobank West-Friesland

Keukenloods

Jos Smal Keurslager

Timmerfabriek Schouten

Van Der Maat

Groenhart

De Groot Reclame

De Groot Reclame

Timmerfabriek Schouten

Rutgers BV
Deel via Twitter Deel op Facebook

40+toernooi - Prachtige afsluiting van het 40 plus seizoen

Het was alweer het laatste 40 plus toernooi van het seizoen. Een jaar met een stabiele opkomst, mooi voetbal en natuurlijk een gezellig samenzijn. Het voetballend vermogen blijft van goede kwaliteit ondanks dat een aantal onder ons nu ook tot de categorie vijftig plus behoort.  Deze groep is nog behoorlijk fanatiek en in redelijke conditie maar voor de toekomst is verjonging toch van groot belang. Binnen de Blokkers loopt zeker nog genoeg talent rond die zich kunnen aansluiten bij de 40 plus. Breng het onder de aandacht en een ieder kan altijd een keer meedoen om te kijken of het wat voor hem is. Eventuele nieuwe spelers kunnen zich via het onderstaande e-mailadres aanmelden.

Nadat de spelers allemaal op het veld stonden kon de wedstrijd beginnen. De vertrouwde kleur van Blokkers moest tegen FC Groen. FC Groen had na 10 minuten al de leiding genomen uit een mooi doelpunt via de zijkant. FC Geel die op papier toch wel wat sterker leek, bleef achter de feiten aanlopen. Zij hield wel goed stand, maar kon de gelijkmaker niet maken ondanks zeer attractief voetbal. Met nog 10 minuten te spelen werd FC Geel wel steeds gevaarlijker maar de bal wilde er gewoon niet in. De bal ging net over, naast of tegengehouden met als resultaat dat FC groen er uiteindelijk met de overwinning vandoor ging. De spelers hadden zich inmiddels opgefrist en de derde helft kon beginnen. Nadat iedereen van zijn eerst drankje had genoten nam ik het woord om de Voetballende Vaders te bedanken voor een goede inzet en hun bijdrage voor de Club van 100 van Blokkers. Carla/Chris, kantine, Henk (verzorging van de ballen) en Cees (onderhoud van de website) werden ook bedankt voor hun goede zorgen van het afgelopen seizoen. Hierna werd de derde helft voortgezet en werd er nog gezellig gebabbeld.

Ik wens iedereen alvast een hele fijne vakantie toe en kijk uit naar het nieuwe seizoen in goede conditie en gezondheid.

Met vriendelijke groet,

Paul Laan
40+ Coördinator
Paul.Laan@quicknet.nl40+toernooi - Prachtige afsluiting van het 40 plus seizoen

Gepubliceerd: 24-6-2018 20:31:32 door Ceesdegeus