Vastenburg Schoonmaak & Onderhoud

AZ Online Voetbalschool

Vastenburg Schoonmaak & Onderhoud

BMN Bouwmaterialen

Duyn's Teamsportwear

Rabobank West-Friesland

Plukon Food Group

Plukon Food Group

Vastenburg Schoonmaak & Onderhoud

Rutgers BV

Veldhuis Zonwering

C. de Wit & Zn BV

Architektenburo Bob Nieuweboer BNA

Fakkert Groep

Mobilito

Mooi Huys
Deel via Twitter Deel op Facebook

Pupil van de Week - Rieno van der Ven - JO10-1

Hallo sportieve lezers,

Zondag 27 mei 2018 had ik de dag van mijn leven! Waarom?

Ik was pupil van de week bij de laatste competitiewedstrijd van De Blokkers heren 1 van het seizoen 2017/2018.
Het zonnetje stond hoog aan de hemel dus de dag kon niet meer stuk. En dat is ook gebleken.
De kanjers hebben gewoon ondanks de hitte 3-0 gewonnen en zijn daarmee uiteindelijk op een keurige 9e plek geëindigd. Dit hebben de heren zeer verdiend afgerond met een gezellige barbecue op het zonovergoten terras naast de kantine.

Uiteraard heb ik ook een aandeel in de winst gehad. Ik heb namelijk het allereerste doelpunt er keihard in gepasst. Geen schijn van kans voor de keeper om hem tegen te houden. De heren begonnen daarna met opgeheven hoofd en volzelfvertrouwen aan hun match.

Hoe ik de goal zo mooi voor elkaar gekregen heb is niet zo moeilijk te verklaren. Zelf speel ik namelijk links voor in de JO10-1 van de Blokkers en scoor daar ook zo nu en dan. Maar daar kom je er natuurlijk niet mee. Hard trainen is daarvoor ook belangrijk. Ik ga met veel plezier naar de trainingen maar oefen buiten ook veel met mijn grote broer Joey die in de JO15-2 bij De Blokkers speelt. Tja, voetballen en buitenspelen zijn nu eenmaal mijn grootste hobbies.

Ook kijk ik goed hoe mijn grote held Ronaldo het bij mijn favoriete club Real Madrid allemaal doet. En ja...... de avond ervoor heb ik met volle teugen kunnen genieten van de winst door Real Madrid in de Champions League finale.
Verder wilde ik Ronaldo wel eens even vergelijken met 2 voor mij bekende spelers in de Blokkers heren 1 Daan en Bart. Ik weet namelijk dat deze 2 heren aardig in de buurt komen qua niveau. Jammer genoeg heb ik er maar van 1 kunnen genieten.

Het komt niet vaak voor maar als ik een keer niet voetbal of voetbal kijk op mijn favoriete kanaal Ziggo Sport dan luister ik het liefst even chill naar Little Craney onder het genot van een heerlijk portie gezonde sushi. Ik ben wat dat betreft ook geen moeilijke eter maar Rode Kool hoef je voor mij niet mee aan te komen want dat ga ik gewoon echt niet eten!

Dan nog mijn allergrootste wens: DAT IK VOOR AJAX MAG SPELEN! Dat lijkt me echt fantastisch.
Ik heb daarvoor wel veel succeswensen nodig en een goed juichend publiek. Dat is ook de reden waarom ik de heren dit ook toegewenst heb en het trouw aanwezig publiek gevraagd heb om te juichen.

Dit was Rieno van der Ven vanuit het terrein van de Blokkers waar op 24 juni a.s. een fantastisch gezellige familiedag wordt georganiseerd! Kijk maar op de website!
KOMT U OOK? Iedereen mag zich namelijk opgeven hiervoor.

Sportieve groet,
RIENOPupil van de Week - Rieno van der Ven - JO10-1

Gepubliceerd: 28-5-2018 10:43:43 door Ceesdegeus