Vastenburg Schoonmaak & Onderhoud

Mobilito

Rutgers BV

Heilig BV

PCC

De Groot Reclame

Van Vugt Verkeersopleidingen

Van Vugt Verkeersopleidingen

Mooi Huys

Fakkert Groep

Fakkert Groep

Timmerfabriek Schouten

Het Antwoord

Duyn's Teamsportwear

Duyn's Teamsportwear

Veldhuis Zonwering
Deel via Twitter Deel op Facebook

Verslag Jonger Oranje

Na een periode van uitstel ivm de vrieskou was het afgelopen zondag dan zover. Op de velden van De Blokkers werd de Jonger Oranje Talentendag West Friesland georganiseerd in aanwezigheid  van scouts van FC Volendam. Vele kinderen uit verschillende delen van Nederland kwamen op deze dag af. Het publiek dat ze meebrachten ging af en toe schuilen voor de hevige regenbuien maar de kinderen voetbalden gewoon als echte profs door.

De spelers deden partijtjes van 4 tegen 4 en de keepers leerden hun doel te verdedigen. Tijdens deze dag hielden de scouts goed hun ogen open en keken naar de prestaties van de kinderen. Om 14:30 uur werd de dag niet op het veld maar in de kleedkamer afgesloten vanwege de regen en de kou. Daar kregen de kinderen hun certificaat en het tijdschrift GOAL mee.

Met trots kunnen we vertellen dat er twee jongens uit de JO9-2 door zijn naar de volgende ronde, te weten: Dylan Dudink en Noud Kraaijer (keeper). Ook een oud speler van De Blokkers, te weten Devon Vlijter, is geselecteerd voor de Jonger Oranje Regioselectie West Friesland. Jongens gefeliciteerd met jullie prestatie en heel veel succes in juni als jullie in de finale staan bij SV Fortuna Wormerveer. Daar zullen zij een plekje proberen te verdienen in een Jonger Oranje Team seizoen ‘18/’19.

Een zeer geslaagde en leerzame dag voor alle kinderen. Zonder de hulp van vele vrijwilligers was dit niet gelukt! Bedankt allemaal voor jullie inzet!

Als er ontwikkelingen zijn lezen jullie dit t.z.t. hier op de site...

Jongens wij wensen jullie nogmaals succes maar vooral heel veel voetbalplezier!Verslag Jonger Oranje

Gepubliceerd: 17-5-2018 13:38:24 door Ceesdegeus