Heilig BV

Heilig BV

Plukon Food Group

Duyn's Teamsportwear

Duyn's Teamsportwear

Van Der Maat

Mooi Huys

Van Vugt Verkeersopleidingen

Van Vugt Verkeersopleidingen

NIWA Motorservice

MEGA

ELVO Verhuur

Rutgers BV

RKonst & Van Polen

Fakkert Groep

Architektenburo Bob Nieuweboer BNA
Deel via Twitter Deel op Facebook

Pupil van de Week - Casper Vis - JO11-1

Hallo sportvrienden,

Ik ben Casper Vis en op deze speciale zondag 13 mei mocht ik pupil van de week zijn.
Het was zo een bijzondere dag omdat het moederdag was natuurlijk maar ook omdat op het terrein van de Blokkers de Jonger Oranje dag was. Dus het was lekker druk en veel mensen konden aansluitend de Blokkers heren 1 komen aanmoedigen. En dat heeft geholpen!

De wedstrijd die de heren 1 van Blokkers moest spelen was tegen de Grasshoppers. Deze stonden ver boven de Blokkers maar kanjers als het zijn hebben ze toch gewonnen met 2-0.
Uiteraard komt dat door het eerste doelpunt die ik gescoord heb hahaha. Maar ook door het vele enthousiaste publiek.

Maar goed nu even over het persoontje Casper. Wie ben ik nu eigenlijk en wat valt er over mij te vertellen? Om te beginnen heb ik best een ritsje zusjes en broertjes. Ik zal even opnoemen: Merel is mijn zus en Matthijs is mijn broer. Maar ik heb ook nog een stiefzus en broer. Zij heten Rieneke en Casper. Best grappig eigenlijk!

Ik zelf speel in de JO11-1 als keeper maar Matthijs en Casper zitten ook op voetbal bij deze wereld club. Die mogen dus misschien ook nog wel een keer pupil worden als ze op voetballen blijven. Ondanks dat ik keeper ben, heb ik ook al een paar keer gescoord. Zou onze eigen topkeeper Niels Pool van de heren 1 dat ook wel eens gelukt zijn? Ik zal het toch eens vragen...

Als ik even niks doe, luister ik graag naar muziek. De beste muziek vind ik Lill Kleine en Boeff. Of ik ga  even relaxed voor de TV zitten en naar mijn favoriete tv programma ‘Wie is de Mol” kijken.

Mijn grootste wens is om keeper te worden bij mijn favoriete club FC Volendam. Dat gaat mij vast en zeker lukken door de training van mijn keeperstrainer Edwin Keizer. Hij en ik doen er in ieder geval ontzettend onze best voor om mijn droom waar te maken.

Heel goed stil zitten kan ik niet want behalve voetbal doe ik ook aan scouting, zwemmen en nog veeeel meer. Eigenlijk heb ik geen tijd voor school en slapen dus.
Ook heb ik best veel feestjes van vrienden enzo. Ik hoop dan altijd dat we pannenkoeken of churros gaan eten want dat vind ik mega lekker.
Als we zuurkool eten, is alleen wel meteen het feest verpest voor me, maar gelukkig is dat nog niet voorgekomen.

Wat ik gezegd heb tegen de mannen voordat de wedstrijd begon is: “blijf altijd positief”. Dit heb ik de vorige wedstrijden al tegen mijn buurjongen Elmar gezegd die ook in dit team speelt en dat gaat eigenlijk altijd goed.  Tegen het publiek heb ik gezegd: “goed aanmoedigen”.

Tegen alle kinderen van de club wil ik nog zeggen: kom volgende keer ook kijken naar de pupil want dat is echt heel leuk. Ook wordt er bij de Blokkers binnenkort allemaal leuke dingen georganiseerd. Hou dus de website in de gaten of vraag even naar Roos. Haar ken ik toevallig heel goed en zij regelt een hele hoop voor de jeugd van de Blokkers.

Iedereen tot de volgende laatste thuis wedstrijd van dit seizoen die op 27 mei gespeeld gaat worden met weer een topper van een pupil!

Tot dan!

Groetjes Casper VisPupil van de Week - Casper Vis - JO11-1

Gepubliceerd: 14-5-2018 10:52:50 door Ceesdegeus
Laatste update: 15-05-2018 11:16:07 door Ceesdegeus