Mobilito

Jos Smal Keurslager

Keukenloods

Keukenloods

Van Der Maat

Fakkert Groep

AZ Online Voetbalschool

Jos Smal Keurslager

Mooi Huys

MEGA

Mooi Huys

Het Antwoord

Architektenburo Bob Nieuweboer BNA

Karsten Slaapkomfort

Timmerfabriek Schouten

NIWA Motorservice
Deel via Twitter Deel op Facebook

Pupil van de Week - Siert Nierop - JO11-1

Hi sportvrienden van de Blokkers,

Vandaag was het dan zover. Ik mocht pupil van de week zijn bij de Blokkers heren 1.
Ik had er enorm veel zin in en dat was niet voor niks is gebleken.

Maar ik zal me eerst even voorstellen:
Ik ben Siert Nierop en ik speel als verdediger in de JO11-1.
Ik heb een broertje Jellis. Ook hij heeft bij de Blokkers gevoetbald maar doet nu andere leuke dingen.
Behalve voetballen zit ik nog op school, doe ik aan schaatsen en speel ik ook graag gitaar. Voor gitaar heb nu twee lessen gehad die ik na schooltijd op school volg.
Op tv vind ik eigenlijk alles wel leuk maar kijk het meeste naar Nickelodeon of Cartoon Network.
Als ik naar muziek luister dan luister ik ook eigenlijk naar alles behalve naar klassieke muziek of jazz muziek. Daar vind ik echt niks aan.

Maar nu over belangrijke echte mannen zaken...... Voetbal!
Het is mijn grootste droom om een groot voetballer te worden.  Mijn plan is in eerste instantie natuurlijk om in het 1e van de Blokkers te komen en daarna gekocht te worden door AZ. Hoewel...... een jeugdopleiding volgen bij AZ lijkt me ook geen bezwaar.
AZ is namelijk echt wel mijn favoriete club!

Hoe ik zo een prof carrière voor elkaar wil krijgen? Nou gewoon, misschien een keer een “meet and greet” met mijn grote held  Ronaldo. Ik zal hem dan van alles en nog wat vragen en misschien wil hij me wel een aantal trainingen geven om zover te komen.
Maar tot die tijd gewoon maar goed naar hem kijken op tv en mijn uiterste best doen op de trainingen bij mijn eigen team. En misschien…JA! dat is misschien wel een idee: mijn vader vragen om eens naar een wedstrijd van Real Madrid te gaan. Doet hij vast wel ha ha.

Deze  wedstrijd heb ik onze eigen Elmar Reekers gevolgd. Hij is namelijk net als ik verdediger en doet het fantastisch. Dus dat is voor nu mijn nationale voorbeeld.
Ik weet eigenlijk niet of hij wel eens gescoord heeft want ik kende nog niemand van De Blokkers 1. Dus als het hem nog niet gelukt is om te scoren dan leer ik hem dat wel. Want ik scoor namelijk wel eens, ook al ben ik verdediger.
Ook vandaag heb ik weer gescoord bij de aftrap wat weer geresulteerd heeft in een overwinning van het hard vechtende team van de heren. 3 punten in de pocket, dus een fantastische zondag.

Ik moest ook wel scoren hoor werd mij gezegd, want anders stond er voor mij een bordje spruiten klaar die in december al gemaakt was.  Bleeehhh echt vies spruiten. Geef mij maar pizza!
Tegen het publiek wil ik zeggen: komen jullie volgende keer ook weer naar een thuiswedstrijd kijken? Dan is er weer een pupil van de week. Super leuk om te doen en te zien. Zet hem op  Casper Vis!

Sportieve groetjes van Siert NieropPupil van de Week - Siert Nierop - JO11-1

Gepubliceerd: 16-4-2018 12:36:28 door Ceesdegeus