NIWA Motorservice

Architektenburo Bob Nieuweboer BNA

NIWA Motorservice

Karsten Slaapkomfort

Groenhart

Plukon Food Group

Mobilito

Jos Smal Keurslager

Stavenuiter

Veldhuis Zonwering

Schouten Techniek

C. de Wit & Zn BV

Timmerfabriek Schouten

Groenhart

ELVO Verhuur

Schouten Techniek
Deel via Twitter Deel op Facebook

Pupil van de Week - Daan Beetz - JO11-1

Dag sportvrienden,

Mag ik me even voorstellen…ik ben Daan Beetz en was zaterdag pupil van de week.
Deze keer speelde De Blokkers tegen Westfriezen. Het beloofde een pittig wedstrijdje te worden want dit team stond 5e terwijl de Blokkers 11e stonden. Mijn hulp was dus hard nodig!
Gelukkig heb ik ze goed weten af te leiden en hebben de mannen hun beste voetbalbeentje voorgezet. We hebben er dus weer 3 punten bij weten te snoepen waar iedereen natuurlijk  heel blij mee is. Op naar de volgende winstwedstrijd dus tegen Beemster 1 op 1 april a.s. En nee….we gaan ervan uit dat dat geen grap is!

Maar goed, behalve dat ik Daan heet valt er natuurlijk nog wel wat meer over mezelf te vertellen.
Om te beginnen ben ik niet de enige thuis. Ik heb ook nog een ritsje broer/zussen. Ze heten: Sem, Lisa en Kim. Ook bij hun is voetbal niet onbekend want Sem zit in de JO13-1 en ook mijn zus Kim heeft op voetbal gezeten (toen nog de MB1).
Zoals al gezegd zit ikzelf in de JO11-1 en speel daar links achter. Ondanks de positie achterin heb ik het ook nog wel eens voor elkaar gekregen om te scoren. Hoe cool is dat?!
Het is niet vreemd hoor….. want ik heb de tactiek even afgekeken van mijn grote voorbeeld Christiano Ronaldo. Want zeg nou zelf….hij is goeoeoed!!!
Maarrrr…..of hij net zo goed is als (meester) Mark van de heren van Blokkers 1, tja….DAT valt natuurlijk te betwijfelen. (krijg ik nu een 10 voor mijn volgende toets meester Mark? hahaha).
Behalve mijn voetballiefde zijn mijn hobbies verder nog buiten spelen, stuntsteppen en als het weer wat minder is de Playstation natuurlijk.
Op mijn Playstation stel ik dan het beste team op en dat zijn natuurlijk de spelers van AJAX, mijn favoriete club. Ooit hoop ik daar nog eens te mogen spelen, want mijn allergrootste droom is om profvoetballer te worden en daar ga ik dan ook keihard voor trainen!
Maar ik heb daarvoor ook mijn extra relax momentjes nodig. Buiten mijn actieve hobbies, luister ik dan ook graag even een momentje naar DJ Kygo of kijk op tv “Forget in Fire” op history channel.
Om mijn dag dan goed compleet te maken sluit ik hem voor het slapen af met een heeeerlijke lasagne.
En sta ik een keer in de spits en maak ik geen goal, dan krijg ik voor straf “spitskool/spitsgoal” om het toch te leren 😉.
Tijdens de tactische bespreking heb ik zaterdag tegen de mannen gezegd: “heel veel succes en wees sportief”. Het publiek heb ik meegegeven om veel plezier te hebben en iedereen goed aan te moedigen.
Dit heeft zeker geholpen, dus ik zou zeggen….kom allemaal naar de volgende thuiswedstrijd op zondag 15 april a.s. met weer een topper van een pupil van de week.

Groetjes en tot dan!

Daan BeetzPupil van de Week - Daan Beetz - JO11-1

Gepubliceerd: 4-2-2018 15:55:53 door Ceesdegeus