http://www.davelaar-koeken.nl/

RKonst & Van Polen

PCC

ELVO Verhuur

Van Der Maat

Van Vugt Verkeersopleidingen

Rutgers BV

Van Vugt Verkeersopleidingen

Schouten Techniek

MEGA

Van Vugt Verkeersopleidingen

Het Antwoord

AZ Online Voetbalschool

ELVO Verhuur

NIWA Motorservice

Rutgers BV
Deel via Twitter Deel op Facebook

Trainerscursus keepen van Maarten Arts

Op vrijdag 6 en vrijdag 13 april a.s. geeft Maarten Arts een trainerscursus bij De Blokkers. Het programma op beide avonden loopt van 19.00 tot 22.30 uur. Tijdens deze cursus komen de belangrijkste facetten van het keepersvak aan de orde, in zowel theorie- als praktijkblokken. De cursus is toegankelijk voor keepers, keeperstrainers en trainers vanaf 16 jaar. Inloop is vanaf 18:30.

Op de eerste avond zijn er 2 seniorenkeepers aanwezig, waarmee Arts de demo-training verzorgt. Op de tweede avond wordt er getraind met 4 jeugdkeepers. Ook worden op die avond de spelhervattingen behandeld, waardoor deze cursus ook uitermate geschikt is voor alle (groeps)trainers! Tijdens het techniekgedeelte staat het zogenaamde "aanvallen van de bal" centraal. Naast deze vernieuwende keepers-methodiek is er ook ruim voor onder andere de tactische en mentale aspecten van het keepen.

Inschrijven
Deelname aan de cursus kost 89,- euro. Dit is inclusief een werkmap en het certificaat. De deelnemers hoeven niet actief mee te doen aan de praktijksessies. Inschrijven kan door het invullen van het inschrijfformulier op: https://www.uhlsportkeepers.nl/Trainerscursus.

Certificaat
De deelnemers ontvangen aan het einde van de tweede avond het Pro Goal Certificaat. Met dit certificaat is het mogelijk om als trainer mee te werken aan de Pro Goal activiteiten in zowel binnen- als buitenland. Zo organiseert Pro Goal de Uhlsport Challenge in Nederland en heeft het een nog steeds groeiend aantal keepersscholen in Nederland onder de naam www.keepersscholen.nl.
Trainers die de basiscursus gevolgd hebben, kunnen deelnemen aan het Internationale Keeperscongres in november en zijn gecertificeerd om als groepstrainer aan de slag te gaan bij Keepersscholen.nl Voor meer informatie mail naar: info@uhlsportkeepers.nl.
 

Maarten Arts
Maarten Arts werkt momenteel bij Al Wahda in Abu Dhabi, daarvoor o.a. samen met Frank Rijkaard bij het Nationale Team van Saoedi Arabie, Met Henk ten Cate werkte hij in Qatar en daarvoor 11 jaar voor FC Utrecht. Zijn ex-pupil Michel Vorm haalde onder zijn leiding het Nederlands Elftal. Arts is een veelgevraagde referent in binnen-en buitenland. Van zijn hand verschenen 2 boeken en 3 DVD’s die in meer dan 7 talen vertaald zijn.Trainerscursus keepen van Maarten Arts

Gepubliceerd: 23-3-2018 16:20:52 door Rooslangendijk