AZ Online Voetbalschool

NIWA Motorservice

Plukon Food Group

Het Antwoord

Van Der Maat

Jos Smal Keurslager

Heilig BV

PCC

Schouten Techniek

Jos Smal Keurslager

Keukenloods

Het Antwoord

PCC

Rabobank West-Friesland

C. de Wit & Zn BV

Plukon Food Group
Deel via Twitter Deel op Facebook

Pupil van de Week - Sven Niessen - JO11-1

Hey hallo allemaal!

Ik ben Sven Niessen, ik ben pupil van de week en ik ga dus proberen te scoren voor De Blokkers.
Vandaag spelen ze tegen St. George.
Ik hoop dat De Blokkers gaat winnen, maar dat komt vast goed want ik heb net de scheids al een hand gegeven en hem verteld dat hij voor de Blokkers moet fluiten hahaha.

Ik kom best vaak op het terrein van De Blokkers want ik speel zelf in de JO11-1 en mijn vader Danny is ook trainer en coach van ons team.
Ik heb ook nog een oudere zus van 13 jaar. Zij heet Quinty maar die heeft niks met voetballen. Zij kan wel weer heel goed tennissen en we hebben eigenlijk nooooooit ruzie met elkaar.

Mijn hobby’s zijn heeeeel anders dan de rest van de pupilletjes, nl. voetballen, gamen en buiten spelen. Die hobby’s heeft echt niemand van mijn leeftijd.

Als ik met mijn team voetbal dan speel ik meestal links-buiten of links-midden. Links buiten vind ik het leukste en het lekkerste spelen. En dit seizoen heb ik huhhh volgens mij 2 keer gescoord!
Omdat ik eigenlijk nog meer wil scoren, kijk ik goed naar mijn voorbeeld Klaas Jan Huntelaar van Ajax. Hij is mijn grote voorbeeld en AJAX is mijn favoriete club in de ere divisie.

Vandaag heb ik voor het eerst een hand gegeven aan de trainer van de Blokkers “Constantijn Schouten”. Hoewel mijn grootste wens is om ooit een keer met Ajax 1 mee te spelen moet ik hem even te vriend houden voor als ik later in Blokkers 1 wil gaan spelen.
Verder ken ik nog niemand van De Blokkers 1. Maar misschien wordt na vandaag mijn grote voorbeeld dus veranderd van Huntelaar naar bijvoorbeeld Dennis Franssen ofzo.

Als ik even niet voetbal en niet op school zit dan ga ik lekker in de relax stand en kijk naar mijn lievelingsprogramma Studio Sport of Eredivisie Live. En als er niks op tv is dan jodel ik lekker in de douche mee op Ed Sheeran met het liedje “Perfect”. Dat gaat in de douche echt perfect!

Ze hebben me hier beloofd dat als ik het eerste doelpunt voor de Blokkers scoor vandaag, dat ik dan mijn lievelingseten Pizza Hawaii krijg als ik thuis kom. Ze zeiden alleen ook dat “als ik niet scoor”,  ik na de wedstrijd mijn aller vieste eten spruitjes krijg. Dus...... jullie snappen, ik ga er alles voor doen om te scoren!

Tot slot wil ik nog tegen de spelers van Blokkers 1 zeggen: “Blijf jullie best doen”.

Tegen het publiek: “Blijf positief!” en kom op 11 maart 2018 naar de volgende thuis wedstrijd kijken met weer een nieuwe pupil! Moedig ze aan!

Sportieve groetjes van Sven NiessenPupil van de Week - Sven Niessen - JO11-1

Gepubliceerd: 2-12-2018 12:50:54 door Ceesdegeus