De Groot Reclame

Keukenloods

AZ Online Voetbalschool

Stavenuiter

Rutgers BV

BMN Bouwmaterialen

ELVO Verhuur

Plukon Food Group

BMN Bouwmaterialen

Van Vugt Verkeersopleidingen

Groenhart

Schouten Techniek

Schouten Techniek

Architektenburo Bob Nieuweboer BNA

Van Der Maat

Veldhuis Zonwering
Deel via Twitter Deel op Facebook

Pupil van de Week - Ryan Tromp - JO11-1

Hallo sportvrienden van vandaag!

Ik ben Ryan Tromp en ik ga vandaag proberen de Blokkers direct even op een voorsprongetje te zetten door de eerste goal te scoren. Ik zit zelf bij het team JO11-1 van de Blokkers en heb meerdere malen gescoord dus verwacht dat het vandaag ook best gaat lukken.

In mijn team JO-11-1 speel ik aanvaller/middenvelder. Dat gaat eigenlijk best lekker moet ik zeggen. Ik weet natuurlijk niet of dat nu door mijn eigen talent komt of door de begeleiding van mijn vader Mark hahaha. Hij is namelijk best wel een goeie vrijwilliger van de Blokkers en heeft ook nog verstand van voetbal.

Niet alleen mijn vader en ik zijn actief bij de Blokkers, maar ook mijn oudere broer Connor en mijn jongere broertje Morgan spelen bij deze club.

Het is dus niet echt moeilijk te raden wat mijn hobbies zijn denk ik, want als ik niet voetbal dan speel ik buiten…….voetbal of ga ik gamen…….voetbal . Ik moet zeggen…dan is het best handig dat je twee broers hebt die ook van voetbal houden.

Ik ken eigenlijk nog niemand van het eerste van De Blokkers. Daarom vind ik het zo leuk dat ik er vandaag bij mag zijn. En er is mij verteld dat er ook nog wat leuke persoonlijke verassingen op me liggen te wachten. Dus…Ik kan niet wachten!

Nu ik nog niemand van de Blokkers selectie ken, is mijn grote voorbeeld nog even Lasse Schöne. Hij is echt VET goed. Vanzelfsprekend is mijn favoriete professionele club dan ook AJAX.

Mijn dag is pas echt compleet als ik een mooie wedstrijd van Ajax kan kijken, met Lasse als “man of the match” en op mijn schoot een lekker bordje KIP IN BLADERDEEG. Mjaammmm! Daar slik ik echt mijn vingers bij af. Als op dat bordje spruiten of stampot ligt ben ik even niet thuis.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen is dat ik eigenlijk een heel tevreden jochie ben. Mijn allergrootste wens is dan ook heel simpel: “Dat er nooit oorlog is of komt”.

Nou, voordat ik de aftrap doe kijk ik nog even mijn lievelingsprogramma Teen Titans Go, luister ik ter ontspanning nog even naar Martin Garrix en Avicii en dan ben ik er klaar voor.

SPELERS VAN DE BLOKKERS 1: HEEL VEEL SUCCES VANDAAG, PAK DIE 3 PUNTEN!!

En PUBLIEK: moedig mij aan en daarna het team. Komt allen kijken!! Ook de volgende wedstrijd op 11 februari (volgende week zondag) want dan gaat mijn team genootje Sven Niessen de aftrap doen.

Sportieve groet,

RYAN TROMPPupil van de Week - Ryan Tromp - JO11-1

Gepubliceerd: 2-7-2018 16:30:07 door Ceesdegeus
Laatste update: 02-08-2018 11:11:55 door Ceesdegeus