Het Antwoord

Jos Smal Keurslager

Jos Smal Keurslager

Karsten Slaapkomfort

NIWA Motorservice

http://www.davelaar-koeken.nl/

BMN Bouwmaterialen

NIWA Motorservice

Vastenburg Schoonmaak & Onderhoud

http://www.davelaar-koeken.nl/

http://www.davelaar-koeken.nl/

De Groot Reclame

ELVO Verhuur

Karsten Slaapkomfort

Fakkert Groep

Plukon Food Group
Deel via Twitter Deel op Facebook

Doe ook mee aan de JongerOranje Talentendag!

Vrijdag 2 maart, in de krokusvakantie, vindt de Jonger Oranje Talentendag plaats bij De Blokkers. Tijdens dit leuke voetbalevenement beleef jij de voetbaldag van je leven en gaan de scouts van FC Volendam op ons complex op zoek naar nieuwe voetbaltalenten. Een leuke en leerzame ervaring!

De hele dag met plezier voetballen, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken en uitgebreid bekeken worden door scouts van FC Volendam. Dat staat je allemaal te wachten tijdens de Jonger Oranje Talentendag. De spelers doen mee aan een 4 tegen 4 toernooi en voor de keepers is er een speciale clinic onder begeleiding van professionele keeperstrainers. Iedereen krijgt de kans om hun droom te verwezenlijken: gescout worden door de Volendammers en/of een plek in de Jonger Oranje (regio)selectie.

De scouts van FC Volendam selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie Jonger Oranje Regioselecties Noord-Holland Noord in de leeftijdscategorieën Onder 9 jaar, Onder 11 en Onder 13. Zij gaan meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals aan het eind van het seizoen. Daar worden drie Jonger Oranje teams geselecteerd door de scouts van de 9 partnerclubs van Jonger Oranje. Jonger Oranje is het talententeam dat tegen profclubs speelt en deelneemt aan internationale toernooien. Jaarlijks wordt er tegen grote (inter)nationale clubs gespeeld!

De Jonger Oranje Talentendag is voor iedereen (jongens en meisjes) uit 2006 t/m 2012. Lid zijn van een voetbalclub is niet nodig.

Meer informatie en inschrijven:www.jongeroranje.nl

Doe ook mee aan de JongerOranje Talentendag!

Gepubliceerd: 22-1-2018 20:54:00 door Desireemachtel
Laatste update: 23-01-2018 12:57:49 door Ceesdegeus