Mobilito

Groenhart

Stavenuiter

Duyn's Teamsportwear

C. de Wit & Zn BV

Mobilito

Rutgers BV

Fakkert Groep

Jos Smal Keurslager

Vastenburg Schoonmaak & Onderhoud

RKonst & Van Polen

http://www.davelaar-koeken.nl/

Rabobank West-Friesland

Van Vugt Verkeersopleidingen

Rabobank West-Friesland

Keukenloods
Deel via Twitter Deel op Facebook

Kampioenen JO9-1 De doorbijters

KLASSE: HOOFDKLASSE

TRAINERS/BEGELEIDERS: DAAN PENNING, JAAP GROENEWOLD en MICHEL VAN DER MEER

Helaas kon dit topteam niet aanwezig zijn bij de kampioenshuldiging omdat ze, fanatiek als ze zijn, vandaag een toernooi hadden. Allereerst hopen we dan ook natuurlijk op heel veel succes en gaan we ervan uit dat ze net zo goed presteren zoals ze dat afgelopen najaar ook hebben gedaan in de competitie. Want wat hebben ze hard gewerkt deze toppers.

In het begin van het seizoen slechts 1 bekerwedstrijd verloren tegen Volendam. Ondanks dat de mannen niet echt zin meer hadden in deze wedstrijd gaven ze de moed niet op. En dat heeft geholpen! Ze lieten zich niet kennen in de competitie. Bloed, zweet en soms tranen heeft het gekost maar deze, bijna prof voetballers te noemen,  heren zijn gewoon eventjes ongeslagen kampioen geworden. Het ging niet altijd even makkelijk maar dat hoeft ook niet, daar leer je van en wordt je sterker en beter van.

Dat ze zich niet laten kisten hebben ze vooral laten zien in de wedstrijd tegen Geel-Wit ’20. Deze wedstrijd zullen de spelers en staff nog goed kunnen herinneren. In de rust stonden ze nog met 4-0 achter maar in de tweede helft hebben ze zich keurig teruggevochten naar een 4-4 einduitslag. Jammer dat de wedstrijd nog niet even een minuutje langer duurde want waarschijnlijk hadden ze dan nog even kunnen laten zien dat ze ook in deze wedstrijd nog even de 3 punten konden pakken.

Verder tja… kunnen we alleen maar melden dat ze geweldige wedstrijden hebben gespeeld en dat ze allemaal een dikke pluim verdienen. Mannen, van harte gefeliciteerd en ga vooral zo enthousiast en hardwerkend door, want dat zien we jullie vast en zeker terug bij de huldiging in het voorjaar van 2018!Kampioenen JO9-1 De doorbijters

Gepubliceerd: 15-1-2018 14:58:48 door Ceesdegeus