BMN Bouwmaterialen

Het Antwoord

http://www.davelaar-koeken.nl/

Duyn's Teamsportwear

Karsten Slaapkomfort

Vastenburg Schoonmaak & Onderhoud

ELVO Verhuur

Schouten Techniek

Van Der Maat

Architektenburo Bob Nieuweboer BNA

De Groot Reclame

Plukon Food Group

De Groot Reclame

Heilig BV

NIWA Motorservice

BMN Bouwmaterialen
Deel via Twitter Deel op Facebook

Kampioenen JO17-3 De trouwe inzetters

KLASSE: DERDE KLASSE

TRAINERS/BEGELEIDERS: RICHARD BAAUW en SVEN WAERSEGERS

Net als vorig seizoen hebben onder leiding van bovengenoemde voetbalkenners deze heren de kampioenstrofee voor het najaar van 2017 dik verdiend!

Als je puur naar de uitslagen kijkt zou je bijna zeggen dat ze dit op hun sloffen hebben kunnen realiseren. Natuurlijk is dit niet het geval want niets gaat vanzelf. Dit heeft alles te maken met het feit dat deze (al 4 jaar bij elkaar zijnd team) de volle inzet heeft getoond. Zo zijn zij allemaal, als het ook maar even kan, altijd aanwezig op alle trainingen, gaat iedereen zowel bij het trainen als in de wedstrijd voor de volle 100% en is de sfeer onderling prima! En zo hoort het ook! Een team waar je op elkaar kunt bouwen brengt namelijk de beste prestaties boven.

Dat dit een zeer flexibel team is, mag ook duidelijk zijn en is ook zeker een vermelding waard. Soms doen er namelijk ook spelers mee met een hoger elftal en soms komt er een speler bij dit team om ze te versterken. Iedereen wordt geaccepteerd en mag en kan lekker een potje mee voetballen. Zo help je elkaar in een club en krijgt iedereen de kans om nog beter en sterker te worden.

Als bestuur willen wij dan ook zeggen: Klasse heren, hou die instelling op alle fronten vast en maak er volgend seizoen weer net zo een succesvolle en sportieve periode van en dan zien we ook jullie vast en zeker op de volgende huldiging (weer) in levende lijve met trotse gezichten op het terrein van De Blokkers!Kampioenen JO17-3 De trouwe inzetters

Gepubliceerd: 15-1-2018 14:57:03 door Ceesdegeus