Veldhuis Zonwering

NIWA Motorservice

ELVO Verhuur

http://www.davelaar-koeken.nl/

Veldhuis Zonwering

MEGA

Architektenburo Bob Nieuweboer BNA

Timmerfabriek Schouten

Timmerfabriek Schouten

Heilig BV

Mooi Huys

Plukon Food Group

Vastenburg Schoonmaak & Onderhoud

Timmerfabriek Schouten

Keukenloods

Groenhart
Deel via Twitter Deel op Facebook

Kampioenen MO17-1 Een team met vleugels

KLASSE: EERSTE KLASSE

TRAINERS/BEGELEIDERS: NIELS MUL en RICHARD BESANGER

Hoe hoog gaan deze vogels nog vliegen? De MO-15 competitie bleek vorig seizoen al geen uitdaging meer te zijn voor deze meiden die eigenlijk  in desbetreffende leeftijdscategorie thuishoren. Dus daar waar buiten de hekken van de club het niveau van de kleding, de haren en het gezicht naar een hoger niveau werd getrokken,  daar werd in de voetbalwereld voor deze meiden de  najaarscompetitie van  2017 qua leeftijdscategorie even opgeschaald naar MO-17.

Voor de echte kenners hoeft er eigenlijk al niks meer gezegd te worden over deze groep meiden want als je op hun facebook site terugkijkt dan is het duidelijk! Als je namelijk de wedstrijdverslagen van deze toppers terugleest op facebook, kom je niet alleen exact te weten wat voor weer het op de wedstrijddagen was, maar ook wat voor passie en gedrevenheid er in deze meiden maar ook de staff zit.

De start van het seizoen beginnend met een half uurtje ontspannen vakantieverhalen ging snel over naar een serieuze en gedegen voorbereiding voor het najaarsseizoen. Navragend en teruglezend praten we hier over een hecht team met meiden die kosten wat het kost willen voetballen! Niets is hun te gek en overal zijn ze voor in. En of ze nu aan de beker deelnemen, tegen jongens spelen of  zich kwalificeren voor een voetbaltalententoernooi, het lijkt ze gewoon allemaal te lukken. En dat is een knap staaltje werk als je beseft dat het voor deze leeftijdsgroep fysiek een flinke uitdaging is om in de MO-17 competitie überhaupt al deel te nemen.

Maar snel was het afgelopen seizoen al duidelijk dat het spel van de Blokkers niet zozeer dat fysieke spel nodig hebben. Het is hun tactische spel, het doorzettingsvermogen, de wil, het samenspel en het echte snelle tikken. GEK hebben ze de tegenstanders gemaakt.

Dat ze vorig seizoen landskampioen zijn geworden is door hun bescheidenheid wellicht ongemerkt voorbij gegaan. Dit is ook de reden dat wij deze ploeg nog even EXTRA in het zonnetje hebben gezet en heeft Roos Langendijk ze tijdens de huldiging een interview afgenomen. Ze waren dan ook in volle getalen met de hele club aanwezig op de kampioenshuldiging tijdens de gezellige, sfeervolle nieuwjaarsborrel.

Dit mag dan ook zeker beloond worden met een extra woordje!

Niet alleen de meiden van dit team verdienen een pluim voor dit succes en enthousiasme maar ook de namen NIELS MUL met zijn fantastische wedstrijdverslagen en de altijd aanwezige en betrokken YVONNE KNOL verdienen alle aandacht en veren hiervoor.

Meiden en staff we zijn als vereniging hartstikke trots op jullie en verwachten in de toekomst nog geweldige prestaties. Met zekerheid…. tot de huldiging in het voorjaar 2018! Dan maken we er weer een feest van.Kampioenen MO17-1 Een team met vleugels

Gepubliceerd: 15-1-2018 14:52:33 door Ceesdegeus