MEGA

MEGA

Heilig BV

Timmerfabriek Schouten

Het Antwoord

NIWA Motorservice

Fakkert Groep

Karsten Slaapkomfort

Architektenburo Bob Nieuweboer BNA

MEGA

Stavenuiter

Groenhart

Heilig BV

Rutgers BV

Keukenloods

Jos Smal Keurslager
Deel via Twitter Deel op Facebook

Daar ben ik dan... DE PUPIL VAN DE WEEK!

Ik heb er enorm veel zin in om dat eerste doelpunt voor de Blokkers te scoren. Dat scheelt weer voor de mannen, dus ik ga er flink mijn best voor doen.

Goed aanmoedigen dus!

Omdat ik eigenlijk nog niemand ken van het eerste is mijn Favoriete club nu nog AJAX maar het kan natuurlijk zo zijn dat dit na vandaag verandert in de Blokkers. Eerst maar eens eventjes goed de wedstrijd analyseren. Dus spelers…doe jullie best!

Stiekem ben ik ook eigenlijk voor AZ. Waarom? Nou, ik train naast de Blokkers trainingen ook nog iedere zondag bij de AZ school. Ik kan nl best wel lekker ballen en heb dan ook zo nu en dan wel gescoord.

Ik heb hiervoor veel voetbal gekeken en dan voornamelijk naar mijn grote voorbeeld Ronaldo. Die is echt kapot goed!

Zelf is mijn doel om later prof voetballer te worden bij Barcelona.

Nu zit ik nog bij de Blokkers JO-11-1, hier speel ik meestal rechts voor of op het middenveld. Maar goed ik heb dus nog wel even de tijd om goed te oefenen voor dat jullie mij op TV zullen zien.

Zo nu en dan oefen ik ook nog met mijn broertje Kyan van 7 jaar die in de JO-8-1 speelt. Met mijn sportieve zus Gillian van 14 jaar is dat wat lastiger, die houdt meer van Hockey.

Als ik niet voetbal? Tja…..dan speel ik natuurlijk FIFA op de play station hahaha. En als die dan uit moet dan kijk ik graag naar Huize Herrie van Nickelodeon of ik luister wat naar Top 40 muziek.

Nou, nu weten jullie denk ik wel genoeg van me. Ik ga ff het eerste doelpunt zetten en als dat gelukt is, trakteert mijn vader me na de wedstrijd vast op een lekker patatje. Als ik mis……pfff dan zal ik het waarschijnlijk moeten doen met witlof of zuurkool. Bleeeh ECHT VIES!.

Nou supporters ik zou zeggen: VEEL JUICHEN EN AANMOEDIGEN! Dan worden we vast en zeker kampioen.

Sportieve groetjes van Micah!Gepubliceerd: 12-3-2017 18:29:58 door Ceesdegeus