Veldhuis Zonwering

Groenhart

Fakkert Groep

C. de Wit & Zn BV

Timmerfabriek Schouten

Rabobank West-Friesland

Van Vugt Verkeersopleidingen

Heilig BV

Fakkert Groep

Architektenburo Bob Nieuweboer BNA

Veldhuis Zonwering

ELVO Verhuur

MEGA

Keukenloods

Stavenuiter

Duyn's Teamsportwear
Deel via Twitter Deel op Facebook

Speciaal bericht voor aankomende (M/J)O12 jeugdleden, seizoen 2017-2018

Beste (M/J)O11-jeugdlid, ouder(s) en/of verzorger(s),

Gelet op het geboortejaar van uw zoon of dochter (geboortejaar 2006) speelt zij of hij aankomend seizoen in de nieuwe leeftijd categorie (M/J)O12. Op voetbalgebied zal er een hoop veranderen: een groot veld, langere speeltijd en natuurlijk de buitenspelregel.

Om onze jeugdspelers alvast een beetje te laten wennen aan deze nieuwe situatie, organiseert het jeugdbestuur van v.v. De Blokkers een aantal trainingsavonden speciaal voor aankomende (M/J)O12 jeugdleden.

De trainingsavonden zijn:

  • Vrijdagavond 19 mei ’17, start 19:00 uur tot 20:30 uur.
  • Vrijdagavond 26 mei ’17, start 19:00 uur tot 20:30 uur.
  • Vrijdagavond 2 juni ’17, start 19:00 uur tot 20:30 uur.

Deze trainingsreeks willen wij graag afsluiten op vrijdagavond 9 juni, start 19:00 uur. Deze vrijdagavond is traditie getrouw omgedoopt in “de nacht van ED”.

Als je namelijk wil en mag, slapen we in tenten op het terrein van v.v. De Blokkers*. De nacht van ED zal voornamelijk in het teken staan van gezellige en sportieve activiteiten. Ook zullen we veel doen om je (toekomstige) teamgenoten nog beter te leren kennen. Op deze vrijdagavond spelen we een aantal oefenwedstijden tegen onze stadsgenoten van Always Forward.

’s Morgens gaan we met z’n allen ontbijten en om 10:00 uur kunnen je ouder(s) en/of verzorger(s) je bij het complex van v.v. De Blokkers weer ophalen.

Voor de nacht van ED vragen wij een kleine financiële bijdrage, namelijk € 5,- die op vrijdag 9 juni voor aanvang bij de organisatie betaald moet worden.

Wij kijken uit naar zowel de trainingsavonden als de nacht van ED en hopen natuurlijk dat jullie zin hebben om te komen. De trainingsavonden en nacht van ED zijn op vrijwillige basis en zijn dus niet te beschouwen als selectietrainingen, selectiewedstrijden en/of teamsamenstelling wedstrijden.

Je kunt je op het formulier hieronder opgeven voor trainingen en de nacht van ED.

Voor eventuele tussentijdse vragen en/of opmerkingen graag contact opnemen met Rens Otten (hoofdbegeleidere@blokkers.nl).

Met sportieve groet,

Eelco Comis, clustertrainer
Nico Wals, Scheidsrechterscommissie
Rens Otten, hoofdbegeleider O10-O11
Jeugdbestuur v.v De Blokkers

*De nacht van ED zal doorgaan bij een minimale deelname van 20 pupillen.

Hieronder kun je je opgeven voor de trainingsavonden en de nacht van ED: