Karsten Slaapkomfort

Jos Smal Keurslager

Van Der Maat

Vastenburg Schoonmaak & Onderhoud

Rutgers BV

Vastenburg Schoonmaak & Onderhoud

Rabobank West-Friesland

http://www.davelaar-koeken.nl/

AZ Online Voetbalschool

Veldhuis Zonwering

Stavenuiter

PCC

ELVO Verhuur

MEGA

Stavenuiter

Van Der Maat
Deel via Twitter Deel op Facebook

v.v. De Blokkers start met Kaboutervoetbal voor kinderen van 5 jaar

Een groeiend aantal kinderen staan te popelen om te starten met voetbal. In voorgaande jaren hielden wij een instuif, om vervolgens pas na de zomervakantie te starten met voetbal. Dit jaar doen we het anders, we starten met kaboutervoetbal bij de Blokkers.

Voor wie?

Jongens en meisjes die geboren zijn van 1 januari 2012 tot en met 31 december 2012 kunnen meedoen. Ze mogen dus ook vriend(innet)jes meenemen. De opzet is precies hetzelfde als bij de Champions League, met het enige verschil dat alle kinderen een jaartje jonger zijn.

Kijk op deze pagina voor meer informatie: www.blokkers.nl/champions-league.asp
Spelers die er aan toe zijn, kunnen gelijk doorstromen naar de Champions League.

Geboren in 2013 of 2011?

Jongens en meisjes die iets ouder zijn, kunnen zich ook aanmelden bij v.v. De Blokkers, maar vallen in de categorie Champions League. Deze kunnen zich bij mij opgeven om een aantal keer mee te trainen. Deze proeftrainingen houden wij voor kinderen die willen voetballen, maar nog niet weten of ze het wel leuk zullen vinden. Ze mogen deze trainingen gratis meedoen! Spelers die eerder een keer hadden meegetraind mogen ook opnieuw een poging doen.
Uitzonderingen zijn per speler bespreekbaar.

Training Kabouters

De training voor de kabouters zijn op elke woensdag tot mei. De training zijn elke woensdag van 14:00 tot 15:00 (vakanties uitgezonderd). Aanmelden of meer informatie aanvragen kan via dit e-mail adres: hoofdbegeleidercl@blokkers.nl

Wedstrijden

Op het moment dat er minimaal 8 nieuwe spelers bij de v.v. De Blokkers zijn aangemeld, kunnen we starten met het spelen van wedstrijden op de zaterdagochtend. De wedstrijden spelen ze onderling 4 tegen 4, net zoals bij de Champions League.

Inschrijven

Op het moment dat spelers wedstrijden gaan spelen, dienen de spelers te worden ingeschreven bij v.v. De Blokkers. Tot deze tijd kunnen de spelers zonder kosten of andere verplichtingen mee blijven trainen.

Kleding

Sportieve kleding zoals een joggingbroek of trainingspak is aan te raden. Sportschoenen zijn voldoende, voetbalschoenen zijn helemaal goed. Wij verzoeken de spelers die vaker meedoen om scheenbeschermers te dragen.

Plezier staat bij ons voorop!

Net zoals bij de Champions League is het de bedoeling dat kinderen vertrouwd raken met het spelletje voetbal. Door de aantallen klein te houden, creëren we veel balcontacten. Hierdoor komen ze vaker aan de bal en is de kans groter dat ze succesmomenten ervaren. Kijk voor een aantal filmpjes op onze instuifpagina: www.blokkers.nl/instuif.asp

Instuif

Onze bekende instuif wordt hierdoor verplaatst naar de woensdagen in juni. Op woensdagen in juni 2018 zijn de instuifdagen voor kinderen die geboren zijn in het jaar 2013, 2012 en 2011. Kinderen die eerder geboren zijn, kunnen bij de hoofdbegeleider een keer een proeftraining aanvragen.

Met sportieve groet,

Roos Langendijk
Hoofdbegeleider Champions League
E-mail: hoofdbegeleidercl@blokkers.nl