Stavenuiter

Schouten Techniek

NIWA Motorservice

Groenhart

BMN Bouwmaterialen

Van Der Maat

Stavenuiter

ELVO Verhuur

Veldhuis Zonwering

http://www.davelaar-koeken.nl/

http://www.davelaar-koeken.nl/

Rutgers BV

Van Vugt Verkeersopleidingen

C. de Wit & Zn BV

Heilig BV

RKonst & Van Polen
Deel via Twitter Deel op Facebook

Jeugdvoetbalbeleidsplan

Met ingang van het seizoen 2010-2011 is er een Technische Commissie (TC) geformeerd die zich gaat bezig houden met alle jeugdselectie elftallen. De selectie elftallen zijn ondergebracht bij de TC en zijn dus geen verantwoordelijkheid van de hoofdbegeleiders
De selectieteams zijn weer onderverdeeld in een onderbouw en bovenbouw. Onder bovenbouw vallen de A-, B- en C-selectieteams en de onderbouw bestaat uit de D-, E- en F-selectieteams.

Het jeugdvoetbalbeleidsplan is inmiddels digitaal beschikbaar via de website. Dit plan dient als leidraad voor het voetbalbeleid binnen de vereniging.

De TC heeft een adviserende en ondersteunende rol naar de selectie trainers toe. De TC bepaalt NIET de teamindelingen. Deze zijn voorbehouden aan de selectietrainers. Eens per 6 weken zal er een selectietrainersoverleg (STO) plaatsvinden. Bij het 1e STO van het seizoen zijn alle selectietrainers, zowel onder- als bovenbouw, aanwezig.
Dit is een overleg waarbij het beleid van de vereniging centraal staan. Er wordt aangegeven wat de vereniging verwacht van de selectietrainers en wat de selectietrainers van Blokkers kunnen verwachten. Daarnaast wordt de huidige stand van zaken doorgenomen en worden de plannen richting de toekomst besproken. Vervolgens wordt de groep opgesplitst en vinden de STO’s voor boven- en onderbouw gescheiden plaats.
Het doel van de vereniging is dat alle selectie elftallen getraind worden door gediplomeerde trainers. In overleg kunnen trainers zich aanmelden voor een trainerscursus.

Voor de hoofdbegeleiders is dit dus een verlichting van taken waardoor ze zich volledig kunnen concentreren op de niet selectie teams. Voor de vereniging zijn deze teams ook zeer belangrijk. Dit zijn teams waar voornamelijk het spel plezier voorop zal staan. Het doel van de TC is om ook deze teams te voorzien van een gediplomeerde trainer.

Voor vragen/opmerkingen kunt u een e-mail sturen naar technischezaken@blokkers.nl en technischezakenpupillen@blokkers.nl.