Deel via Twitter Deel op Facebook

Instuif

Zin om te voetballen?

Eerst uitproberen? Dat kan! Lekker voetballen om de sfeer te proeven en om te kijken ‘hoe het is’ bij v.v. de Blokkers. De Champions League is bedoeld voor kinderen van 5 t/m 7 jaar. Een keertje proeftrainen. Daarbij mogen ze vriendjes en klasgenoten uit de buurt ook meenemen. Neem contact op met Roos Langendijk, Hoofdbegeleider Blokkers Champions League of vul het onderstaande formulier in. De proeftrainingen zijn GRATIS.

Instuifdagen

Onze bekende instuif wordt hierdoor verplaatst naar de woensdagen in juni. Op woensdag 6, 13, 20 & 27 juni 2018 van 14:30 - 15:30 zijn de instuifdagen voor kinderen die geboren zijn in het jaar (begin) 2012, 2011 en 2010. Kinderen die eerder geboren zijn, kunnen bij de hoofdbegeleider een keer een proeftraining aanvragen.

Nog voldoende plek

Er zijn nog voldoende plaatsen vrij voor onze Champions League, maar ook voor de overige jeugd is er nog plaats. Ben je iets ouders, tussen de 8 en 18 jaar, en wil je voetballen? Neem dan contact op met onze ledenadministratie: ledenadministratie@blokkers.nl.

Plezier staat bij ons voorop!

Elke zaterdag wordt er bij v.v. de Blokkers door de jongste jongens én meisjes, met kleine veldjes op het hoofdveld, 4 tegen 4 gespeeld. De voetballertjes spelen drie wedstrijdjes van een kwartier in shirts van echte Champions League clubs, zoals Ajax, AC Milan, Chelsea en Barcelona. Bovendien krijgen de spelers ook nog elke woensdag een leuke training. Door deze opzet komen de spelers vaak aan de bal en maken ze meer doelpunten. Hierdoor hebben ze meer plezier en ontwikkelen ze zich optimaal als voetballer. Daarnaast zijn wij goed op weg met het opleiden van jongens en meisjes door de samenwerking met AZ jeugdopleiding en Ajax Vrouwen.

KNVB

Wij zijn samen met de KNVB bezig om trainingen en wedstrijden van de Champions League verder te ontwikkelen. De opzet van onze Champions League wordt door de KNVB als voorbeeld bij andere clubs gebruikt. Ook zijn er steeds meer jeugdtrainers bij v.v. de Blokkers die hun KNVB diploma hebben gehaald.

Voor jongens én meisjes

Wij zijn goed op weg met de jeugdopleiding zowel met het opleiden van jongens als de meisjes. Wij werken bijvoorbeeld samen met Ajax Vrouwen en AZ jeugdopleiding.

Inschrijven

Wil je als nieuw lid bij de Blokkers komen spelen, wacht dan even met inschrijven tot ongeveer 15 juli en maak dan een afspraak met de ledenadministratie via telefoonnummer 0229-232775 of e-mail: ledenadministratie@blokkers.nl

Filmpje prijsuitreiking Filmpje wedstrijdjes


Roos Langendijk
Hoofdbegeleider Champions League Pupillen
hoofdbegeleidercl@blokkers.nl

Aanmelden

U kunt uw zoon / dochter aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen. Dit is voor ons een indicatie voor het aantal spelers. Graag op de instuifdagen even melden indien u uw zoon / dochter niet heeft opgegeven.

Naam + achternaam speler*:
Jongen / meisje*
Geboortedatum*: (bijv. 06-12-2004)
E-mail*:
Telefoonnummer of mobiel:
Overige informatie:
Velden met een * zijn zeer gewenst