De Groot Reclame

Duyn's Teamsportwear

NIWA Motorservice

ELVO Verhuur

Rutgers BV

Timmerfabriek Schouten

Schouten Techniek

Vastenburg Schoonmaak & Onderhoud

Rutgers BV

Jos Smal Keurslager

AZ Online Voetbalschool

NIWA Motorservice

Veldhuis Zonwering

Van Der Maat

ELVO Verhuur

Keukenloods
Deel via Twitter Deel op Facebook

Voetbaltoernooi 40+ vrijdag 25 september 2015

Beste 40 Plussers,

De zomervakantie zit er weer op en het nieuwe voetbalseizoen is inmiddels
begonnen.

Kortom, de hoogste tijd dat de 40 Plussers ook weer hun voetbaltalenten
kunnen laten zien.

Zo kan er elke vrijdag van 20.00 uur tot 21.00 uur getraind worden.

Daarnaast wordt het eerstvolgende onderlinge toernooi gehouden op vrijdag 25
september 2015.
Graag hoor ik voor 24 september wie er van de partij zijn. Het toernooi
begint om 20.00 uur dus graag om 19.30 uur aanwezig.

Met sportieve groeten,

Paul

PS
De geplande data voor het komende seizoen zijn:
2015: 30/10, 27/11, 18/12,
2016: 29/01, 26/02, 25/03, 22/04, en 20/05.

Blokkers 45+ seizoen 2013

45+ seizoen 2013, 24 mei bij Hollandia:

Maar liefst 9 45+ spelers melden zich om 18.30 uur bij Hollandia. Het is net droog nadat het die middag toch wel veel heeft geregend. We zijn al blij, geen sneeuw. We hebben 1 debutant, Richard die na zijn 45e verjaardag in april eindelijk mag meedoen. Eerstewedstrijd is tegen Always Forward 1 en voor we het weten staan we al met 0-1 achter.We staan niet echt goed, veldbezetting is niet in orde waardoor we verdedigend steeds tegen een numerieke meerderheid moeten voetballen. Always Forward is steeds net even sneller. Toch krijgen we twee goeie kansen viaRichard maar gaan er niet in. Aan de andere kant is Forward doeltreffender en staan we na 10 minuten spelen al met 0-3 achter. In het tweede gedeelte weten we ons iets te herstellen en weten we via Richard de 1-3 te scoren maar daar blijft het bij. Tweede wedstrijd is tegen gastheer Hollandia. We hebben besloten om wat naar voren te voetballen en dat leidt al snel tot een enorme kans voor Bert die uit een pass van Richard vrij voor de keeper komt en van achteren hard wordt geraakt. De scheidsrechter geeft terecht een penalty en tegen alle penalty wetten in neemt Bert zelf de penalty en scoort beheerst, 1-0 en dan ben je als Nederlander wel een klasbak! De voorsprong is van korte duur want twee minuten later is het al 1-1. We zijn de betere ploeg, bewegen beter en zijn fitter. Dat laatste komt ook doordat we twee wissels hebben hetgeen Hollandia niet heeft. Vijf minuten voor tijd is het de sleurende Yassine die er op rechts goed van doorgaat en de bal op het juiste manier op Lucas speelt die goed is meegelopen en de 2-1 binnen schiet. Twee minuten later is er een identieke goal, opnieuw staat Yassine aan de basis en is het Lucas die de wedstrijd op slot doet, 3-1. Laatste wedstrijd is tegen Always Forward 2, een wedstrijd onder inmiddels zonnige omstandigheden, het lijkt wel zomeravondvoetbal. Binnen twee minuten is het 0-1 voor Always Forward nadat een bal bij de 1e paal kansloos voor keeper Frans in het doel schiet, 0-1. Blokkers 45+ blijft echter wel goed in de wedstrijd en halverwege de wedstrijd schiet Ilco de bal volkomen onverwachts voor de keeper in het doel, 1-1. Forward is de betere ploeg en neemt halverwege de wedstrijd een 1-2 voorsprong. Blokkers gaat nog door en dat resulteert in een mooie counter waarbij Yassine zijn snelheid gebruikt en op het juiste moment Olaf bereikt die met een zijn linker uithaalt en de bal in het dak van het doel schiet, 2-2. Een beetje geflatteerd spelen we gelijk maar wat geeft het. In de kleedkamer wordt er gesproken over de "Pietertjes die steeds beter zijn gaan voetballen" en zo is het ook. Nog beter is het in de 3e helft want dan blijken we toch nog weer scherper te zijn. Volgende wedstrijd is bij Blokkers en dan gaan we gewoon weer proberen om twee Blokkers teams te formeren.

Mannen, het was weer goed!

Opstelling: Frans, Marcel, Olaf, Ilco, Lucas, Bert, Richard, Paul L. Yassine

45+ seizoen 2013, 26 april, bij HSV, helaas geannuleerd....

45+ seizoen 2013, 29 maart, Blokkers ontwaakt uit winterslaap

Het is al 8 dagen lente maar het is nog steeds winterweer. Veel enthousiaste reacties op de e-mail om weer met elkaar te voetballen maar gedurende de laatste dagen vallendoor blessures en kleine pijntjes toch de nodige afzeggingen te noteren.

Het is 18.45 uur als we erachter komen dat de Blokkers voetballers in twee verschillende kleedkamers zitten, in de ene drie spelers en in de andere vier spelers. Nou dat gaat dus maar net. Om iets na 19.00 uur wordt er afgetrapt tegen Always Forward 2 in een decor van sneeuw die naar beneden dwarrelt. Forward is de beter spelende ploeg en je ziet dat zij in de winter zijn blijven voetballen. Blokkers verdedigt gegroepeerd maar uiteindelijk bezwijkt de verdediging en vlak voor tijd wordt ook nog de 2-0 door Forward gemaakt. Terwijl de sneeuw de lijnen onzichtbaar maakt spelen we de tweede wedstrijd tegen Hollandia, ook een ploeg die vaker met elkaar voetbalt. Al snel maakt Hollandia de 1-0 door de bal langs keeper Frans te schieten. Keeper Frans zorgt met fraaie reddingen ervoor dat Blokkers in de wedstrijd blijft maar feitelijk zelf ook te weinig weet te creëren. Laatste wedstrijd is tegen Always Forward 1 dat beide wedstrijden heeft gewonnen. Ook nu komen we 0snel op achterstand maar halverwege is daar het hoogtepunt van Blokkers als keeper Frans laatste man Olaf aanspeelt die de bal met een cross pass “over de hele” naar de op rechts staande Paul L. speelt die de bal perfect aanneemt, naar binnen draait en de bal speelt naar de prima ingelopen Jan speelt die aan Hugo Walker “komt dat schot” denkt en de bal met een verschrikkelijke poeier in de linkerbovenhoek schiet, 1-1. We houden lang stand maar in de slotfase worden we overlopen en verliezen we de derde wedstrijd alsnog kansloos met 4-1.

Met drie verliespartijen zijn we na een warme douche klaar voor de 3e helft die een stuk beter verloopt dan de wedstrijden, maar goed dat is wel een beetje 45+ Blokkers eigenJ. Volgende 45+ toernooi wordt gehouden op vrijdag 26 april a.s. bij HSV Sport. Heb je interesse, stuur een e-mail naar bestuur@blokkers.nl

Opstelling:
Frans, Olaf, Paul R, Jan, Bert, Paul L., Ilco